Vedde på fotball

Tipping på fotball er en god, gammel tradisjon her til lands, selv om den tradisjonsrike tippekupongen ikke lenger byr på de største gevinstmulighetene. Det er nok mange grunner til at det å vedde på fotball har vært populært gjennom hele fotballens historie. Først og fremst var det i Norge et av svært få tillatte pengespill. bet1Dessuten er det såre enkelt å vedde på denne sporten. Når det er sagt, er det selvsagt slik med fotball som det er med alle andre oddsspill, du må ha en mengde kunnskap og teft dersom du med suksess skal kunne forutse utfallet av kamper. Og dersom det skal være noe å vinne i potten, bør du kunne forutse noe nokså usannsynlig, som ikke alle andre spillere også har klart for seg. Det er nemlig slik at dersom du klarer å forutse utfallet av alle de tolv kampene, er det ofte mange andre som også har prestert dette, og da blir tippeutbetalingen lav. Det er altså slik, at dersom du skal vinne virkelig stort på vanlig tipping, må du tippe litt på “tvers” av andre spillere, og likevel få det riktig. Det er en utfordring, men det er jo en morsom en!

Hvordan vedde på fotball

På den vanlige tippekupongen skal du altså helt enkelt forutse om kampene du vil tippe på ender hjemme, borte (seier til bortelaget) eller uavgjort. Det er jo her at peiling på fotball kommer godt med. Vet du om et lag eller spiller som kan gjøre det overraskende bra? Men, dersom du ikke har greie på verdens mest populære sport, eller lyst til å sette deg inn i den, er ikke alt tapt. Du kan finne mengder av både gratis tips på nettet, og også tipperåd du må betale for. Dersom du er i tvil om utfallet av enkelte kamper, kan du velge så kalte halv- eller helgarderinger. Blant annet kan du finne nevnte tips hos Norsk Tipping, eller i de store nettavisene som Dagbladet og VG. Husk bare på, at i fotball kan alt skje, ballen er rund, og noen ganger skjer det helt overraskende ting. Derfor bør du aldri satse mer penger enn du har råd til å tape, for selv ekspertene på fotball tar relativt ofte feil.bet2

Andre alternativer for deg som vil vedde på fotball

Er du lei av den gode, gammeldagse tippekupongen? Ønsker du å vedde på helt andre ting innenfor fotballens verden? For eksempel hvem som scorer flest mål i et mesterskap, eller hvilket lag som scorer det første målet i en spesifikk kamp? Da bør du sjekke ut nettkasinoer som tilbyr odds på fotball. Hos disse er utvalget av tippemuligheter større enn hos Norsk Tipping, og ofte er muligheten for høye gevinster også til stede. Enten du vedder på fotball kun for å høyne spenningen noe, eller du er ute etter å tjene penger, kan det lønne seg å sjekke ut flere alternativer og flere aktører, slik at du sikrer deg de aller største sjansene for gode odds og gode utbetalinger.